В сервиза на бош във Варна ми казаха че Ламбдата ми е за смяна, там струва 172лв. Интересува ме мога ли да я намеря по евтино от друго място?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ламбда сонда 146 1.6 Боксер
Collapse
X
-
Извън темата :
И аз дадох за моята толкова, така че поне порядъка си го олучил
-
Само недей да правиш грешката да си купуваш от онея универсалните щот 90%от тях не работятFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
А кви са признаците на заминала ламбда? Специално при боксера? Знам че е много относително, ама.... Щото на моно-инжекция ги знам, фиата ми беше така.
Тука нема кой да ми я закачи на компютър, а до София скоро нямам път166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от tonov
А кви са признаците на заминала ламбда? Специално при боксера? Знам че е много относително, ама.... Щото на моно-инжекция ги знам, фиата ми беше така.
Тука нема кой да ми я закачи на компютър, а до София скоро нямам път
http://vassistance.free.fr/2002/control ... hesse.html97' Alfa Romeo 146 1.6 TS
.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....
Comment
-
Първоначално публикувано от tonov
Тука нема кой да ми я закачи на компютър, а до София скоро нямам път
Comment
-
Първоначално публикувано от SpeederПървоначално публикувано от tonov
Тука нема кой да ми я закачи на компютър, а до София скоро нямам пътИначе сондата наистина се хваща със завишен разход но понякога е незабележим и си трябва диагностика
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от MuryПървоначално публикувано от SpeederПървоначално публикувано от tonov
Тука нема кой да ми я закачи на компютър, а до София скоро нямам пътИначе сондата наистина се хваща със завишен разход но понякога е незабележим и си трябва диагностика
За щастие не карам в СофияАз карам доста спокойно и повечко извънградско.
Сега ще напиша нещо ,за което никой няма да ми повярва и ще развесели много хора, но съм засичал разход 7.5л/100км.
Това беше по един малко специален маршрут-22км изкачване(яко баир и завои)и на обратно 22км спускане. Нагоре карах на 3та с минимално газ, а надолу на скорост.Преди това бях допълнил резервоара и след прехода пак.
Comment
-
Първоначално публикувано от nikola_nМоята в момента харчи 12 градско и 7-8 изнъградско. Следващата седмица като сменя сондата ще видим дали ще има разлика, Тайничко се надявам градско да падне малко.Случва се понякога да минеш 10 км. за 1 час, е какъв разход ще измериш при тва положение? Другия вариант да се измъкваш от задръствания е да не спазваш никакъв правилник за движение, но тоя вариант на мен не ми допада
Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Другия вариант да се измъкваш от задръствания е да не спазваш никакъв правилник за движение, но тоя вариант на мен не ми допадаЗабелязал съм че почти до всяка точка на София знам някой по-пряк и бърз път :P ,ма понякога как се наигравам не е истина ма тва е риска
Скоро ми се случи нещо невероятно стигнах от Капитолия до Орландовци/Месокомбината/ за около 6-7 минути и то в 16.30
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Comment
-
[quote=Bobi_33]Първоначално публикувано от "nikola_n":1p1mixmpМоята в момента харчи 12 градско и 7-8 изнъградско. Следващата седмица като сменя сондата ще видим дали ще има разлика, Тайничко се надявам градско да падне малко.Случва се понякога да минеш 10 км. за 1 час, е какъв разход ще измериш при тва положение? Другия вариант да се измъкваш от задръствания е да не спазваш никакъв правилник за движение, но тоя вариант на мен не ми допада
[/quote:1p1mixmp]
Аз съм от Добрич, тук има само една улица на която може да има задръстване и то само в часовете около 8.00 и 17 - 18.00, макар че то няма нищо общо с истинско задръстване, така че нямам този неприятен проблем
Comment
Comment